RE Equity Fund

NYPRODUCERAT KONTOR
I BARKARBYSTADEN

Med E18 precis utanför och 300 meter från både pendeltåg och
den kommande buss samt tunnelbanestation

VI BYGGER, NI VÄLJER!

Nu finns möjligheten att anmäla intresse för vårat nyproducerad kontor i den nya stadsdelen Barkarbystaden. Här får ni chans att vara med från början och bygga upp kontoret utefter era önskemål.

Som en ny stadsdel som utvecklas vid Barkarby station i Järfälla kommun, har Barkarbystaden blivit en attraktiv plats för många företag att hyra kontor och etablera sig. Barkarbystaden är en expansiv stadsdel, med stora planer för utveckling och tillväxt framöver. Här finns en stor potential för företag att växa och utvecklas tillsammans med stadsdelen.

Barkarbystaden är väl ansluten till både Stockholm och övriga delar av regionen, med goda kommunikationer via pendeltåg, bussar och motorvägar. Det gör det enkelt för både anställda och kunder att nå företaget.

Ett centralt kontor i direkt anslutning till storstaden Stockholm. Smidiga transporter att ta sig till och från samt E18 utanför.

UTHYRNING AV KONTORET STARTAR Q2 2023

SNABBFAKTA

Typ:                                              Kontorshus
Upplåtelseform:                             Hyresrätt
Hyra:                                                 – kr/mån
Boarea:                                              5000 m²
Status:                                       Byggstart Q1
Inflyttning:                                              2024

Moderna lokaler

Här får ni chansen att vara med från start av bygget och planera utefter era önskemål i vår nyproducerade kontorslokal om 5000kvm. Vi erbjuder moderna och välutrustade arbetsplatser med hög standard på teknik och infrastruktur. Kontorshuset kommer dessutom att inrymma en stor takterass där du och kollegorna kan njuta av solen.

Förtagsnära faciliteter

Med en blandning av kontor, skolor, bostäder, butiker, restauranger och kulturaktiviteter skapas en dynamisk område som är företagsvänligt och ger en god arbetsmiljö. Det finns även tillgång till natur och joggingspår runt hörnet.

Miljöfokus

Barkarbystaden har en starkt miljöfokuserad profil, där hållbarhet och miljövänlighet är viktiga faktorer i utvecklingen av området. Detta resonera med många företags miljövänliga initiativ. Unikt med vårt kontor är att byggnaden kommer certifieras med miljöbyggnad guld.

Har du frågor gällande kontoret, kontakta oss