RE Equity Fund

HYRESRÄTTER
I NYA STADSDELEN BARKARBY

Inflyttning sker Juni 2025.

VÄLKOMMEN TILL BARKARBYSTADEN!

Nu finns möjligheten att anmäla intresse för nyproducerade hyresrätter i nya stadsdelen Barkarbystaden. Här planerar vi ett bostadsprojekt med en variation av lägenheter i olika volymer. Upplåtelseform är hyresrätter.

Barkarbystaden är ett nytt område som håller på och växer fram med närhet till möjlig service du kan vilja tänka dig men även direkt närhet till park. Totalt sett planerar vi 104 st bostäder, där vi kommer erbjuda boenden för allt från unga vuxna, småbarnsfamiljer till seniorer med attraktiva ytor i bottenplan för resturang, co-working och ett makers place för de kreativa. Vår ambitions är att skapa flergenerationskvarter som passar både studenten som den yngre småbarnsfamiljen men även för den äldre.

BYGGSTART AV BOSTÄDERNA PLANERAS Q4 2023

SNABBFAKTA

Typ:                                        Flerbostadshus
Antal lägenheter:                                  104st
Upplåtelseform:                           Hyresrätter
Hyra:                            3000 – 12000 kr/mån
Boarea:                                          30 – 92 m²
Antal rum:                                         1 – 5 rok
Status:                              Byggstart Q4 2023
Inflyttning:                                      Juni 2025
Arkitekt:                                 EGA Architects

Välplanerade lägenheter

Vid planering av projekten har vi fokuserat på kvalitéer som trevliga innegårdar, balkonger, ljusinsläpp, smarta förvaringsutrymmen, öppna planlösningar samt moderna lösningar som 1 GB fiber internet, digitala lås, cykel- och bilpool. Interiören går i hållbara material som golv i ek med vita väggar. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, badrummen har helkaklade väggar med granitkeramik/klinker golv och kvalitetskök från Ballingslöv.

Har du frågor gällande projektet, kontakta oss