RE Equity Fund

Vi bygger moderna och hållbara hem

Är du 65+ och ute efter nytt boende?

Spana in vårt nya koncept Sävstaholm+. Här bor du som är 65+ i moderna nyproducerade lägenheter med extra trygghet och gemenskap.

Kommande projekt

Herrljunga

Nu finns möjligheten att anmäla intresse för nyproducerade hyresrätter i centrala Herrljunga. Här erbjuder vi totalt 63 st lägenheter, varav 23 st som upplåts enligt vårt eget koncept Sävstaholm+.

Ludvika

Här erbjuder vi totalt ca 170 bostäder som upplåtes enligt vårt egent koncept Sävstaholm+, samt hyreslägenheter och bostadsrätter.

Linköping

I Vallastaden bygger vi ett trettiotal bostäder med fokus på hållbarhet samt skapande av uttrycksfulla bostäder som bidrar till stadsdelen.

Barkarbystaden

I Barkarbystaden planerar vi ett bostadsprojekt med 104 st bostadsrätter. Där kommer vi erbjuda boenden för alla från unga vuxna, småbarnsfamiljer till seniorer.

Om sävstaholm Living

Sävstaholm Living är en del av verksamheten RE Equity Fund, som då hade som främsta fokus att finansiera olika typer av fastighetsprojekt snarare än att utveckla själva. Under de senaste tre åren så har fokuset ändrats till att finansiera, utveckla och långsiktigt äga. Vi vill vara med och ta långsiktigt ansvar för får produkt och säkerställa att våra hyresgäster trivs. 

Vi drivs av kunskap, utveckling, mod och erbjuder nya hem med fokus på hållbarhet och miljön.

Kort text om vad vi gör, tex ” vi förändrar bosituationen”

DET HÄR ÄR RE EQUITY FUND:

  • Punkt 
  • Punkt
  • Punkt
  • Punkt