RE Equity Fund

SÄVSTAHOLM LIVING

OM SÄVSTAHOLM LIVING

Sävstaholm Living Fokuserar på utveckling av trivsamma bostäder med hyresnivåer som folk har råd med. Bostäderna är utrustade med den senaste tekniken, fokus på Mälardalen samt regionstäder, men även andra snabbt växande kommuner i närheten av regionsstäderna.

Vi planterar för att
klimatkompensera

Vi brinner för miljön och tycker det är viktigt att klimatkompensera för alla våra koldioxidutsläpp. Genom att köpa träd som vi planterar bidrar vi till att skapa nytt material att bygga med i framtiden.

MER OM OSS

Bo hos Sävstaholm Living

Vi brinner för hållbarhet och strävar efter att alltid skapa bra boenden och lokaler till våra hyresgäster. Genom effektivare energianvändning och genom att tillhandahålla trevliga och hälsosamma bostadsområden kan vi enkelt bidra till mer hållbara fastigheter som har en positiv inverkan på miljön och på det sociala välbefinnandet.

Historien bakom Sävstaholm Living

Sävstaholm är ett äppelträd som härstammar från Sävstaholms slott i Vingåker på 1830-talet. Trädet är ständigt i fokus i våra fastighetsprojekt, dels så försöker vi bygga i trä men vi avser även att plantera träd för att både kompensera för de träd vi nyttjar till vår produktion med också för att skapa en mer trivsam miljö för de boende. För oss så står trädet för styrka, hållbarhet och hopp. Vi kommer i alla våra projekt plantera ett Sävstaholms träd som signatur.

Miljö och hållbarhet

Vi strävar efter att bidra till utvecklingen av en mer hållbar fastighetssektor i Sverige som i sin tur hjälper till att bekämpa globala klimatförändringar.

Som fastighetsägare behöver vi ta vårt ansvar, vi bidrar genom att:

  • Bekämpa klimatförändringarna genom att öka energieffektiviteten i byggnader och generera förnyelsebar energi.
  • Skapa byggnader som uppfyller användarnas behov och som bidrar till deras hälsa och säkerhet.
  • Långsiktiga fastighetsägare, vi förstår att vi måste ta ansvar.
  • Genom att agera som en långsiktig fastighetsägare och alltid värna om de boende före något annat. Som fastighetsägare kan vi skapa extra välmående och hälsa för våra hyresgäster. Vi har regelbunden kontakt med hyresgästerna för att säkerställa bästa standard.

Odling

Genom samarbeten med olika leverantörer så avser vi att tillhanda odlingssystem till våra lägenheter och fastigheter baserad på hyfraponisk teknik som odlar både snabbt, med mer näringsämnen samt med minimal klimatpåverkan. Vi försöker också att skapa större växthus på innergård och/ eller tak.