RE Equity Fund

SÄVSTAHOLM+

OM SÄVSTAHOLM+

Sävstaholm+ är RE Equity Funds egna koncept på trygghetsboende som riktar sig åt personer över 65 år. Konceptet finns till för att ge äldre personer större gemenskap och mer trygghet i sina boenden. Vi på RE Equity Fund ser ett stort behov av att utveckla tillgänglighetsanpassade boenden för äldre i kommuner runt omkring Sverige, vilket resulterat i att flera av våra projekt innefattar konceptet.

Bostäder för mer gemenskap och trygghet

För oss pà Sävstaholm Fastigheter är det viktigt att alltid kunna erbjuda ett brett utbud av bostäder för olika behov och önskemål, därav är konceptet Sävstaholm+ en självklar del av vårt erbjudande. I Sävstaholm+ boende erbjuder vi moderna tillgänglighetsanpassade bostäder med extra trygghet och gemenskap för dig som fyllt 65 âr. 

I vårt koncept har du som boende tillgäng till flertalet gemensamma utomhus- och inomhusutrymmen för olika aktiviteter. Hos oss ska du som hyresgäst kunna ha ett aktivt och socialt liv med allt från träning till sena grillkvällar. 

Sävstaholm+ är ett nytt koncept, har du intresse av att bo i en av våra lägenheter, eller vill du veta mer om konceptet? Ta kontakt med oss.

Vad ingår i Sävstaholm+?

Sävstaholm+ riktar sig mot seniorer över 65 år, vill tillhandahåller toppmoderna lägenheter med trevliga utomhusutrymmen. Här har du som boende tillgång till:

  • Träningsutrymmen och utomhusgym
  • Grillplats med social innergård.
  • En bovärd på plats som kan erbjuda olika typer av tjänster som byte av glödlampa, eller om du vill ta en promenad med någon.
  • Denna bovärd kan även erbjuda dig hemstjänst, detta genom vårt delägda bolag Oliviadalen. 
  • Genom att bli medlem i vår kooperativa hyresrättsförening får du möjlighet att äta lunch och middag till rabatterat pris, hypersnabbt internet samt tillgång till vår bilpool. Tillgång till bil utan att äga den.
 

Detta och mycket mer ingår hos oss i Sävstaholm+. För mer information, ta kontakt med oss.

Har du frågor gällande Sävstaholm+?

Våra sävstaholm+ projekt

Herrljunga

Nu finns möjligheten att anmäla intresse för nyproducerade hyresrätter i centrala Herrljunga. Här erbjuder vi totalt 63 st lägenheter, varav 23 st som upplåts enligt vårt eget koncept Sävstaholm+.

Ludvika

Här erbjuder vi totalt ca 170 bostäder som upplåtes enligt vårt egent koncept Sävstaholm+, samt hyreslägenheter och bostadsrätter.